Snowpark Sölden

Snowpark Sölden

Het Area 47 Snowpark Sölden, is een 6 hectare groot adrenaline terrein op de Gigijoch, precies tussen de twee stoeltjesliften. Zoals de naam al aangeeft, is het snowpark Sölden de winterse uitvoering van het pretpark voor adrenalinesporten, Area 47, dat je aan het begin van het Oetztal kunt vinden, en waar je in de zomermaanden alle uitdagende bergsporten kunt beoefenen. Dit snowpark is de ideale plek voor een skivakantie Oostenrijk.

tui wintersport banner

Dit winterpretpark, tussen de liften Hainbachkar en de Silberbrünnl, werd ontworpen door Kristof Heidmann, en zijn zeer ervaren team.

Snowpark Sölden is dagelijks geopend in de wintermaanden, en wordt natuurlijk ook onderhouden en geprepareerd gedurende de hele winter.

Je kunt hier kiezen uit enorm veel uitdagende sneeuwelementen.

Uitdaging puur in Snowpark Sölden

Snowpark Sölden is de ideale plek, als je in de wintermaanden wat meer wilt dan saai van een berg afglijden op skies of een snowboard. Snowpark Sölden kent alleen maar uitdagende sneeuwelementen, waar jij je kunstjes kunt vertonen, of kunt kijken hoe anderen je laten zien hoe het moet.

En heb je een keertje geen zin in al die uitdaging en adrenaline, dan heeft Snowpark Sölden ook Chill Area, met onder andere een sound systeem, en de ideale plek om andere boarders te leren kennen.

Bovendien kan je in het gebied rond de Gigijoch talloze steile en lange freeride routes vinden.

Daarmee kunnen we rustig stellen, dat Sölden de plek is voor boarders en freeriders, want er zijn weinig andere skigebieden die een dergelijk funpark kunnen bieden, of dergelijke freeride routes. Alleen Ski Amadé kan wedijveren met dit grote en bijzondere skigebied.  In Ski Amadé vind je 800 kilometer aan ski pisten.

Snowpark Sölden, dat op een hoogte van 2.450 meter ligt, is in de wintermaanden dagelijks geopend van 10:00 tot 16:00 uur, en geheel gratis, maar natuurlijk wel op eigen risico.

Overigens wordt er wel van je gevraagd dat je de parkregels volgt, die je in het park kunt vinden.

Wat we je al wel kunen vertellen, is dat je zonder twijfel hier een fantastische tijd zult doorbrengen, en met heel veel plezier nieuwe kunstjes zult leren.

sunweb lastminutes banner

[wp_ad_camp_1]